Så kan man lyckas med att sluta röka fortare och lättare

Alla metoder för att sluta röka passar ej samtliga, upptäck just din favorit. Upptäck dom sluta röka råd som passar dig. Nedan listar vi några saker ni kan fundera på.

elcigg

Men före man anmäler dej till en massa kurser bör man ta reda på vad du verkligen vill. Är du mogen? Då ni icke är helt övertygad är det ingen idé att ni fortsätter.

E-cigg är perfekta för att sluta röka

El-ciggen är till hjälp. De cigaretterna producerar ånga samt påminner om tobaksrökning. Det är svårt att få tag i dom med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Med en sån kombination har man kvar nikotinet utan att faktiskt ha det.

Det som är så roligt med elciggen är att de finns i åtskilliga olika smaker samt att de kan brukas precis överallt. Du skadar ingen annan då du vejpar elcigg så man kan blossa i bilen, på kontoret, i hissen samt vart du än känner för det!

Om man har abstinens

Idag så finns det lite olika rökavvänjning läkemedel som man kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilken version som passar er beror på. Kontakta din doktor. Det kan även vara bra att ha någon form av coach som hjälper till med humöret och rätt attityd eftersom det känns svårt.

Testa hypnos om ni vill lägga av med att röka cigaretter

Hypnos mot rökbegäret existerar de facto, har ni testat? Hypnos kan få dej att lägga av med giftiga cigg. Det finns många olika metoder att välja bland.

Vänd er blott till professionella hypnotisörer. Oseriösa aktörer kan enbart göra saken värre.

Hitta sluta röka förslag på nätet i diskussionsforum

Otaliga sluta röka råd är totalt kostnadsfria. Med stöd och hjälp från andra går rökavvänjningEN bättre. Det går fint att fråga andra om deras erfarenheter av e–cigg också.