Rekvirera bra glukosamintabletter online för att hantera artros

Man måste inte längre ge upp samt anta att artros är ett növändigt ont med ökad ålder. Det finns faktiskt saker att göra och idag så är det känt att man med glukosamin kan mildra symptomen och få bukt med ont i leder och annat som beror på artros. Numera är inte något av apoteken de enda ställen man kan köpa bra glukosamintabletter från.

Att man ska strunta i att köpa glukosamintabletter på apoteken kan synas vara en riktig brasklapp

Det är många som tyvärr upptäckt att apotekens glukosamintabletter inte fungerar och ger den effekt man önskat sig. Saken är den att läkemedelsindustrin har klassat detta kosttillskott som ett läkemedel och det har gett apoteken monopol.

Priserna på apoteken är skriande för höga på grund av monopolsituationen.

Glukosaminets effekter har studerats vid många tillfällen och bästa effekten av ämnet sägs vara vid ett intag av 1500 mg per dag. Denna mängd gäller oavsett om det gäller artros i knä, finger ellar annan kroppsdel. Trots denna rekomendation får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

För att öka förvirringen rekommenderar apoteken max två tabletter per dag vilket är för lite enligt alla undersökningar. Vad kan man göra? Köpa glukosamintabletter för djur? I hälsokostbutikerna finns både pulver och tabletter men kvaliten är osäker och dessutom är de avsedda för djur. Det finns en bättre lösning, online…

Om man tänker på allting vi sagt tidigare går det att finna glukosamin i tablettform online

GlukoPlus är ett välrenommerat fabrikat från Gelest AB. Detta märke är glukosamin med hög kvalitet och avsett för människor. Det är exakt samma produkt som företaget säljer I Storbrittanien som kosttillskott.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

När du vill ha glukosamin av rätt kvalitet och till ett bra pris är detta det enklaste sättet Det kan ju vara skönt att veta att det är svenska butiker som följer svenska regler om handel.

Det är nödvändigt att du behandlar artros på rätt vis

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. Det är den tid det tar innan kroppen börjar producera smörjmedel ute i lederna. Då minskar eller försvinner smärtan. Medlets reklam säger : Hjälper inom tre veckor.

Trots en väl utförd glukosaminbehandling kanske man får konstatera att värken inte är helt borta. Det måsta vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik för att få maximal effekt.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Man kan prova om Yoga fungerar. I vissa fall fungerar en så enkel sak som en daglig promenad för att lindra eller slippa värken.

Det kan vara så att den livsstil man vant sig vid i flera år inte är den bästa för att bli av med värken eller alla smärtstillande tabletter. Redan I 40-årsåldern börjar kroppens produktion av smörjmedel att minska och man behöver komplettera med glukosamin.