Nu finns läskmaskinen som hjälper dig att göra egen Julmust

Nu är det jul igen och då vill vi dricka Julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

jul

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinen kan du blanda hur du vill. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En Julmust som smakar jul

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Med läskmaskinen kan du dessutom göra mer än bara Julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar Julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera Julmust och apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Blir du besviken när JulmustEN är slut – gör din egen istället. Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du håller intresset vid liv. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Det kan vara klokt att variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Du kan få god dryck när du vill.