Det är simpelt att börja sin rökavvänjning

När du du beslutat dej för att sluta bör du börja din rökavvänjning. Det existerar en hel del sluta röka tips och allihop är kanske ej så relevanta för dig. Här är några grejer man borde fundera på.

elcigaretter

Men innan ni anmäler dej till en rökavvänjningskurs alternativt börjar handla diverse produkter så är det viktigt att man är ärlig med dej själv. Vill du verkligen detta? Men du måste vilja själv. Vill ni inte sluta röka är det tufft att klara av detta.

E-cigg är klockrent för att sluta röka

Anförtro dig till e-ciggen. En e-cigg producerar ånga som smakar samt doftar bra. Det är svårt att få tag i de med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det kan bli en mycket bra sammansättning.

Det som är så skoj med elciggen är att de kommer i otaliga diverse aromer och att de kan användas precis överallt. En e–cigg är harmlös för omgivningen och skadar ej dej, oavsett var du är.

Läkemedel mot beroendemekanismer

Nu så existerar det en del olika rökavvänjning läkemedel som man kan använda dig av för att klara av abstinensen. Vilken sort av läkemedel som du ska ta beror på hur din situation ser ut. Hör med din doktor. En coach kan komma med tips samt stödja er i din kamp mot att bli rökfri.

Hypnos mot rökbegäret

Att tillämpa hypnos för att sluta tobaksröka kanske ej så många känner till fast det existerar faktiskt. Om man blossar kan hypnos hjälpa dej att ta reda på varför. Åtskilliga väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Var dock noga med att bara gå till en seriös person som är beryktad för att klara av hypnosen på ett suveränt sätt. Oseriösa aktörer kan endast göra saken värre.

I diskussionsforum finns det ett flertal sluta röka förslag

Sök efter sluta röka tips på internet. Det är värdefullt att fråga andra om deras rökavvänjningS metod. Har man funderingar om e–cigaretter så kan du ju fråga om det också.