Dämpa hungern med lakritspulver när du går ner I vikt

Lakritspulver är en utmärkt hungerdämpare vid viktminskning. Ytterst lite lakritspulver – 1/2 ml – dämpar hunger. 1 knivsudd lakritspulver brukar räcka. Smaken är jättegod samt hungern stillas efter 10 minuter.

Det fungerar för otaliga men inte för alla. Lakritsrotsjuice spraytorkas till lakritspulver som på detta sätt blir starkare än lakritsrot.

allt-fraktfritt webshop har flera storlekar från 200G till 20 kg lakritspulver. I samma webbshop finns det också Salmiak att köpa, saltet som används för saltlakritsgodis.

För magen är lakritspulver ett populärt kosttillskott och doseringen är 1/2 ml/dag.

Lakritspulver i stora doseringar kan användas såsom blodtryckshöjare.

Egentillverkad lakrits I hemmet

Lakrits är det många som uppskattar och lätt blir sugna på. Men sanningen är självklart den att äkta lakrits inte är salt. Man tar fram lakritsen från lakritsroten men det godis som vi svenskar är så galna i är saltlakrits och den får man fram med hjälp av lakritspulver som tas fram på artificiell väg och som också kallas för salmiak.

Använda lakritspulver för att skapa eget lakritsgodis

Det är klart att du kan tillverka ditt eget lakritsgodis hemma. Detta är ej så komplicerat som man kan tro. Man kan faktiskt få fram lakritspengar samt övrigt som ser proffsigt ut men då gäller det självklart att ha rätt arbetsredskap. Egentligen så är det ej svårare än som så att man gör en kola med lakrits extrakt för att få den salta lakritssmaken.

köpa

Det finns fler efterrätter och godis som man kan skapa med den här smaken. Har man bara lakritspulver hemma så kan man improvisera en hel del och ta favoriter och revidera dessa till lakritsvarianter. Det här kan man göra till ett slags event där man bjuder in vänner samt familj som likaså får laga eget godis så att man till sist kan ha en lakrits provning där en segrare koras.

Om du inte vill göra egna lakrits recept så kan du upptäcka dem online

Om du inte har så mycket fantasi och helt enkelt icke förstår hur ordinär kola ska bli till lakritsgodis så finns det mycket hjälp att hämta online. I matforum så delar folk med sig av egna lakrits recept och du kan självklart också se filmer på hur det hela går till vilket kan vara till enorm hjälp.

Det är mycket sällan som man behöver rålakrits för att följa recept. Alltemellanåt så kan man behöva ett lakritspulver som kommer från lakritsroten och det här finner man hos hälsokosten. Men ifall det är så att det ska vara salmiakpulver så handlar det alltså om ett salt.

Roligt att överge traditionella recept och våga satsa på något udda

Man skulle ju kunna tro att vi svenskar som är så tokiga i lakrits äter detta hela tiden men faktum är att det finns mycket kvar att förbättra inom nischen lakritsgodis. Med lite lakritspulver i skafferiet så kan du prova dig fram och försöka finna nya kombinationer. Var inte rädd att pröva, salt och sött går också bra tillsammans. Det hela handlar om sammansättningen. lakritspulver köpa

En ingrediens som man ej behöver frukta att nyttja

Eftersom att lakritspulvret är en så pass billig ingrediens så kan man gott experimentera med det. Har man svenskar på besök så är chansen god att de kommer att uppskatta smaken endast för att den är salt och påminner om lakrits. Har man däremot visit från utlandet så möjligen man ska vara lite återhållsam med den här smaken. I många andra länder så kan nämligen salmiakgodis och även saltlakritsen verka som alltför mycket och icke alls som godis.