Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Viol halstabletter e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Violtabletter.se.

e-juice

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Violtabletter har en smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan göra allt från design till egna varumärken och smaker till kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.