Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Lakritsrulle e-vätska till e-cigaretter

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsrulle godis.se.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri bas om hen så vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Godiset lakritsrulle smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det senaste sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Lakritsrulle godis har en smak av Godiset lakritsrulle. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig smak expanderade vår kund i UK rejält.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.