Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Nyplockade hallon.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hallon.se.

diy

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-ciggen. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att lägga av med att tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Efterfrågan på Hallon förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Hallon som är helt mogna som mycket god. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer från oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.