Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Jordgubb.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Jordgubbar.se.

e-vätska

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det snabba viset att sluta röka. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

Färska svenska fruktiga jordgubbar är hur Jordgubbar smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

glycerin

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Dessa marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.