Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Karamell med mint.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Karamell med mint.se.

vape

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att blossa tobaksprodukter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Karamell med mint har en smak av Gammaldags mintiga smörkarameller. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till vispgrädde.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.