Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Mintkola e-vätska till e-ciggen

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Hemgjord mintkola FillUp e-vätska.se.

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Mintkola Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Gräddkola med en aning mint är hur Gräddkola med mint smakar. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan. Med hjälp av våra aromer med ren och fin smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till likör.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.