Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Toffee e-vätska till e-cigaretter

Toffee e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-ciggen. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Toffee förväntas bli aktuell då den har en ädel arom av ungefär som Dumleklubba. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

e-juice

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.