Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Lakritsexplosion e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Smakexposion av lakrits.se.

vejp

E-vätska eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Lakrits explosion FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av fruktblandningar, nötter, choklad, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Lakrits och mer lakrits är hur Lakritsexplosion smakar. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

billiga

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Företaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.