Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Fläderblommor till e-cigaretter

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Fläderblommor är hur Fläderblommor smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och god arom expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läsk till kaffe.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.