Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakritsstång för e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigg har blivit det lätta viset att lägga av med att röka. Man fortsätter röka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Svart mjuk lakritsstång smakar Lakritsstånggodis. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken samt smaker till kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.