Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med arom av Blåbär till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Blåbär.se.

vape

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar tobaksröka med e-ciggen för det funkar. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

el

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.