Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Energy till e-cigg

Svensktillverkad FillUp e-juice med arom av Energy lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

gör

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Energidryck Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energidryck. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår köpare i UK rejält.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

elcig

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.