Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-juice med smak av Tropisk frukt.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Tropisk frukt Shake N´ Vape e-vätska.se.

e

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Tropisk fruktmix Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Aromer av fruktblandningar, nötter, choklad, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Tropisk fruktmix har en smak av Tropisk fruktblandning med ananas. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till spritdrycker.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.