Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Fruktig persika.

Nyplockad persika e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

elcigg

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Fruktig persika FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, olika sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Fruktig persika smakar nyplockad persika. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

elekcig

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.