Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära FillUp aromen Körsbär.

Svensk FillUp e-vätska med smak av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Körsbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Det fräscha sättet att sluta röka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Körsbär förväntas bli omtyckt enär den har en fin arom av Körsbär med fruktig smak. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår köpare i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.