Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Arrak.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

Fillup

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Arrak FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-juice. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av frukt, nötter, choklad, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Arraksmak smakar som svensk punsch eller arraksbullar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.