Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är absolut naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den även kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära besläktad med Kassiakanel som är den typ vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning illamående.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna med tanke på att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gagnas av att inta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillsätta mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det ska dock alltid ske i samråd med doktor efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att förvara energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte enbart åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig också ha gynnsam effekt för de som vill bränna fett. Generellt går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i korrelation med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt eskalera i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och särskilt Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion leda till leverproblem, men en uppmätning på 2-4 gram per dag ger endast positiva effekter för hälsan samt formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om ordinär lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både doft och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Det innebär att det lite högre priset på Saigonkanel mot vanlig kanel enkelt motiveras, speciellt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt färsk. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.