Maximera ketosen med vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Många har svårt att klara av ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet snabbt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inbegripa i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF samt Atkins, vanligtvis därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste minska sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av det såklart, men människor mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas skapa egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen förhöjer fettförbränningen och man går effektivare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen måste ställa om sin metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns folk som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de provar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer tillsammans med ketos, men ingenting händer. Sannolikt beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på många sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter bara någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att raskt försättas i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och besitter många fantastiska egenskaper som gynnar kroppslig välbefinnande. Förutom att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt utmärkt att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som skänker kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.