Öka Din kroppsmassa med LCHF utan att lägga på fett

För låg vikt är lika irriterande som att väga för mycket

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, ehuru detta bekymmer helt klart har fått mest observans genom åren. Underviktiga personer som inte går upp i kroppsmassa fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla samt brist som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig aptit, en väldigt aktiv livsstil eller någon form av åkomma.

En överviktig individ hånar man sällan fritt, det är tabu att tjata på någon med enorm kroppsmassa om att förtära mindre eller ta band på sig själv, för man känner till ju hurdan svårt det kan vara samt att det kan finnas en stor mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det emellertid i de flesta läger acceptabelt att alltid driva på till större portioner, tätare avsikt och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande varesig man inte vet om detta, men så är det. Få personer trivs med ohälsosam undervikt och gör man det så har man antagligen någon form av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en hälsosam kosthållning samt betydelse är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål var tredje timme kunna vara lämplig. Är man överviktig så kan det få gå lite längre mellan målen.

Aptitdödare

Att exkludera socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, precis som för den som vill gå ner i betydelse, men av en helt annan orsak. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam kropp. Kanske dricker man en Coca-Cola till morgonmål och känner sedan ingen aptit förrän efter arbetsdagens final. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål bestående av protein och fett så är en mager kropp inom kort beredd för mer rejäl muskler. Lemonad, god, chips, koffein och elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som redan lider av dålig aptit.

Extra fettrik mat!

Genom att äta blott äggviteämne samt fett så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som ändå inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg viktigt att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, fett kött och nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att dricka proteindrinkar kan assistera till att få startat både hunger samt energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med äggviteämne regelbundet för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att inmundiga energin än att matbit den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF innehåller mycket näringsrik mat som bygger upp allt från organ till ligament och muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, kanske lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret eftersom man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än smala ligament samt skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det nuförtiden sötningsmedel och aromer som man kan använda som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde och fika har blivit en enorm succé. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen ska behöva gå otillfredsställd på LCHF!